Публічне інформування в податковій сфері: сучасний стан та шляхи вдосконалення - Осипова, М. В. (ДРІДУ НАДУ, 2020)
Гарантом вирішення соціальних і економічних завдань, які виконує держава на кожному етапі свого історичного розвитку, є дієвість податкової системи України. Саме податкова система формує принципи взаємодії бізнесу, громадян та влади, забезпечує наповнення державного та місцевих бюджетів. Цьому у значній мірі сприяло ухвалення та введення в дію з 01 січня 2011 року норм Податкового кодексу України.
Keywords: публічне інформування; податкова сфера