Управління розвитком підприємництва на території з регіональною смарт-спеціалізацією - Власенко, Віта Анатоліївна (My University, 2021)
60 сторінок, 6 рисунків, 6 таблиць, 27 джерел, 2 додатка. Об’єкт дослідження – управління перспективним розвитком підприємництва в регіоні. Предмет дослідження – організація планування розвитком бізнесу на території зі смарт-спеціалізацією. Мета роботи – обґрунтування й розробка інструментарію по вдосконаленню управління стратегічним розвитком бізнесу на території зі смарт –спеціалізацією.
Keywords: РЕГІОН, СМАРТ-СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ, ПІДПРИЄМНИЦТВО, РОЗВИТОК, СТРАТЕГІЯ, ПЛАНУВАННЯ, ОРГАНІЗАЦІЯ, ТЕРИТОРІАЛЬНА ПУБЛІЧНА ВЛАДА, СУБЄКТИ БІЗНЕСУ, ВЗАЄМОДІЯ.