Правові засади забезпечення інформаційної безпеки при наданні електронних адміністративних послуг у соціальній сфері - Блінова Г. О.; Лазаренко В. Ю. (НТУ «ДП», 2024)
Соціальне середовище та публічне управління зазнали серйозних змін, обумовлених процесами інформатизації. Як ми зазначали раніше, вже на рівні нормативно-правових актів констатовано факт розвитку в Україні цифрової економіки, електронного урядування та електронної демократії, розроблено плани заходів щодо реалізації цих концепцій.
Keywords: інформаційна безпеки; електронні адміністративні послуги