Типологія перкладацьких трансформацій у перекладі юридичних документів - Чернишева Олександра Олегівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Чернишевої Олександри Олегівни академічної групи 035м-24-1 ЕТФ спеціальності 035 Філологія. Метою роботи є дослідити типологію перекладацьких трансформацій у перекладі юридичних документів, визначити їх особливості, функції та способи адекватного передавання тексту.
Keywords: Переклад; юридичний; документ; типологія; трансформація; антоніми; калькування; аналіз