КАТЕРИНОСЛАВЦІ В БІЛІЙ АРМІЇ - БУШИН, В.С. (Гуманітарний журнал, 2012)
Стаття присвячена подіям Громадянської війни, в яких брали участь полки 34-ї піхотної дивізії, чия історія протягом півстоліття була тісно пов’язана з історією Катеринослава, Павлограда таНовомосковська.The articleis devotedto theeventsof theCivileWarinwhich theregiments ofthe 34thinfantrydivision took part. Their history is closely connected with the history of Yekaterinoslav, Pavlograd and NovOMoskovsk.
Keywords: Катеринославський похід, 34-та дивізія, 133-й Сімферопольський, 134-й; Yekaterinoslav сampaign, 34th division, 133th Simpheropol, 134th Feodossiya, 135th