Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів Toyota, Lexus, на вул. Каштанова, 7 у м. Дніпро з вдосконаленням технології обслуговування системи охолодження - Горовенко, Михайло Сергійович (My University, 2023)
Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів Toyota, Lexus, на вул. Каштанова, 7 у м. Дніпро з вдосконаленням технології обслуговування системи охолодження
Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів Toyota, Lexus, на вул. Каштанова, 7 у м. Дніпро з вдосконаленням технології обслуговування системи охолодження
Keywords: проект, станція технічного обслуговування, автомобіль, вдосконалення, технічне обладнання