Особливості запровадження державного контролю за використанням і охороною земель у межах населених пунктів - Бороденко Микола Андрійович (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Бороденка Миколи Андрійовича академічної групи 193м-22-1 ФАБЗУ спеціальності 193 Геодезія та землеустрій. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження механізму здійснення державного контролю за використанням та охороною земель в межах населених пунктів на прикладі м. Дніпра
Keywords: державний контроль за використанням та охороною земель; інспекція; правопорушення; відшкодування збитків; у межах населених пунктів; повноваження.