Формування стратегій стимулювання персоналу в бізнес-структурах під час кризи - Челядіна А. О. (НТУ «ДП», 2024)
В умовах кризи персоналу доводиться розв‘язувати нестандартні завдання, що вимагає від працівників мобілізації власного потенціалу та підвищує психологічну напругу. Антикризове управління персоналом передбачає не лише формальну організацію роботи з персоналом (планування, відбір, підбір, розстановку), але і сукупність чинників соціально-психологічного, етичного характеру – демократичний стиль управління, дбайливе відношення до потреб людини, врахування її індивідуальних особливостей.
Keywords: мобілізація власного потенціалу; психологічна напруга; кризова умова