Застосування гібрідних установок з виробницта електроенергії в галузі відновлювальної енергетики - Атабаєв А. Н. (НТУ "ДП", 2024)
Сучасні досягнення та перспективи розвитку енергозберігаючих технологій, методи економії теплової і електричної енергії є актуальним і стратегічним питанням в сучасних реаліях світу, а в умовах воєнного стану в Україні тим більше. Потенціал використання відновлюваних джерел електроенергії в Україні один із основних факторів захисту навколишнього середовища та економічного розвитку країни.
Keywords: виробництво електроенергії; відновлювана енергетика; гібрідні установки