Модель аналізу динаміки розмірів компаній ІТ-сектору - Кушнір, А. К. (My University, 2024)
Останнім часом ІТ-сектор є все привабливішим для шукачів роботи. Переваг працювати у ІТ безліч, але найголовніші з них – це можливість працювати онлайн, висока зарплатня та легкий старт у багатьох професіях. Робота онлайн, яку пропонують працедавці у галузі,є привабливою також через гнучкість графіку.Не дивлячись на те, що у ІТ сфері зараз з кожним днем все більше і більше людей, шукач також може вибирати компанію, у якій працювати, а не просто погоджуватись на будь-яку роботу.
Keywords: ІТ-сектор; аналіз ринку