Система забезпечення якості освіти: інноваційні підходи - Замковий, М. Ю.; Бардась, А. В. (My University, 2023)
Менеджмент в системі забезпечення якості освіти визначається численними факторами, які впливають на сучасну систему освіти України. У сучасному світі освіта стає глобальним явищем, і заклади вищої освіти конкурують за студентів, фінансування та рейтинги на міжнародному рівні. Ефективний менеджмент якості допомагає підтримувати конкурентоспроможність та приваблювати як потенційних здобувачів вищої освіти, так і викладачів. Ринок праці постійно змінюється, і компетенції, які потрібні для успішної кар'єри, також еволюціонують.
Keywords: конкурентоспроможність; інтердисциплінарна програма; інноваційний підхід