ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ОЧИСТКИ ШАХТНИХ ВОД ШАХТИ «ХХХХХ» - Маньковський, Костянтин Леонідович (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2023)
Пояснювальна записка: 81 с., 7 рис., 25 табл., 40 джерел, 4 додатки. Мета дипломної роботи: удосконалити очищення шахтної води та використання її на потреби шахти «ХХХХХ».
ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ОЧИСТКИ ШАХТНИХ ВОД ШАХТИ «ХХХХХ»
У теоретичному розділі наведено аналіз негативного впливу гірничодобувного підприємства на стан навколишнього середовища. У дослідному розділі наведені дані щодо фактичного стану з очистки води та проведений аналіз існуючих методів очистки. У технологічній частині детально розглянуто принципову схему комплексної переробки шахтних вод.
Keywords: ШАХТА; СТІЧНІ ВОДИ; ОПРІСНЕННЯ