Проект реконструкції станції технічного обслуговування «СТО 00-24» на вул. Князя Ярослава Мудрого, 59 в м. Дніпро з розробкою шиномонтажної дільниці - Михайленко, Василь Сергійович (My University, 2020)
Проект реконструкції станції технічного обслуговування «СТО 00-24» на вул. Князя Ярослава Мудрого, 59 в м. Дніпро з розробкою шиномонтажної дільниці.
Keywords: реконструкція, станція технічного обслуговування, СТО