Удосконалення планування підприємства - Гончаренко, Марія Олександрівна; Трифонова, Олена Василівна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Планування є одною з основних функцій управління підприємством, яка дозволяє бути готовим до майбутнього, передбачити можливість виникнення ризиків та своєчасно вжити відповідні заходи для вирішення проблем. Однією з найважливіших складових успіху підприємства є правильне визначення цілей та планування завдань.
Keywords: управління підприємством; планування; маркетинг