Розробка заходів щодо поліпшення стану безпеки для відвідувачів аквапарку Happy Day м. Дніпро - Мамедов Рустам Рамізович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Мамедова Рустама Рамізовича академічної групи 263-20-1 ІП спеціальності 263 Цивільна безпека. Метою роботи є розробка і впровадження ефективних заходів з підвищення безпеки відвідувачів аквапарку “Happy Day” у місті Дніпро. Дослідження спрямовані на аналіз існуючих заходів безпеки, оцінку їх ефективності та розробку нових рекомендацій для мінімізації ризиків нещасних випадків.
Keywords: безпека відвідувачів; аквапарк; медична допомога; нещасні випадки