Розвиток активного туризму в Самарівському районі - Цокур Кирило Віталійович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр студента Цокур Кирила Віталійовича академічної групи 242-21-1 спеціальності 242 Туризм.
Active tourism development in the Samara district
Метою дослідження є диверсифікація послуг туристичної агенції за рахунок розробки нового квадро-туру в Самарівському районі.
Keywords: Активний туризм; Квадро-тури; Оцінка ризиків; Проєкт квадро-туру; Оцінка економічної ефективності