Роботодавець як суб’єкт забезпечення конкурентного освітнього простору ВНЗ - Франчук , Т. Й. (Видавництво НГУ, 2015)
У статті порушується проблема актуальності та потенційних можливостей an формування конкурентного освітнього середовища ВНЗ на етапі переходу до стандартів  ринкової економіки.
The employer as the entity to provide competitive educational space of the university
Keywords: освітній простір; конкурентоспроможність; ринок освітніх послуг