Міжнародні перевезення. Методичні рекомендації до ви- конання розрахунково-графічного завдання студентами денної та заочної форм навчання напряму підготовки 0701 Транспортні технології - Новицький, О. В.; Козіна, І. В. (видавництво НГУ, 2014)
Орієнтовано на закріплення у студентів теоретичних знать та отримання практичних навичок щодо питань організації міжнародних перевезень. Містять практичні завдання та рекомендації до їх виконання, а також список літератури для вивчення дисципліни. Призначені для студентів спеціальності «Організація перевезень і управ- ління на транспорті».
Keywords: міжнародні перевезення; международные перевозки; транспортна характеристика; транспортная характеристика