Про ефективне управління податковими зобов’язаннями промислового холдингу - Косицький, К. В. (Видавництво НГУ, 2013)
У сучасних умовах господарювання процес оподаткування набуває першочергового значення як інструмент впливу держави на поведінку економічних суб’єктів. Одночасно з цим податки та податкові відносини є окремим об’єктом управління у формі корпоративного та державного податкового менеджменту, а ускладнення податкових систем
Keywords: Підвищення ефективності діяльності підприємств; Інститут економіки промисловості НАН України