Геологія, видобуток, обробка і оцінка агату - Редько, Денис Ігорович (My University, 2021)
Предмет дослідження: особливості геології родовищ агатів, способів їх розробки, зв’язок декоративних характеристик з технологіями обробки. Об’єкт дослідження: декоративні різновиди агатів родовищ світу.
Geology, mining, processing and valuation of agate
Keywords: АГАТ; РОДОВИЩА; ДЕКОРАТИВНІ РІЗНОВИДИ; ВИДОБУТОК; ОБЛАГОРОДЖЕННЯ; ХУДОЖНЄ РІЗЬБЛЕННЯ