Проєкт станції технічного обслуговування легкових автомобілів «АВТОКОНДСЕРВІС» по вул. Академіка Белелюбського, 70, м. Дніпро, з розробкою технології технічного обслуговування - Данильченко С. Є. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Данильченка Святослава Євгеновича академічної групи 274-21-1 ММФ спеціальності 274 Автомобільний транспорт. Метою роботи є підвищення рівня технічного обслуговування легкових автомобілів у місті Дніпро шляхом реконструкції виробничої бази та вдосконалення технології обслуговування систем кондиціонування, охолодження, радіатора і пічки
Keywords: ЛЕГКОВИЙ АВТОМОБІЛЬ; «АВТОКОНДСЕРВІС»; РЕКОНСТРУКЦІЯ; ТО; ТЕХНОЛОГІЯ; РЕМОНТ; СТАНЦІЯ ТЕХНІЧНОГО