Інституціональна трансформація антикорупційної політики - Яшин, Денис Олексійович (My University, 2023)
Обґрунтування засад інституціональної трансформації антикорупційної політики.
Keywords: АНТИКОРУПЦІЙНА ПОЛІТИКА; ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ; ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ; КОРУПЦІЯ; ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ПУБЛІЧНА СЛУЖБА