Аналіз проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Степової сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області - Кім, П.О. (My University, 2018)
Мета: проаналізувати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Степової сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області та його процедуру розроблення.
Keywords: Геодезія та землеустрій