Зведення задачі автоматичної класифікації до транспортної задачі - Пістунов, І. М. (Видавництво КНЕУ, 2018)
Автоматична класифікація об’єктів нагадує цю задачу, якщо відстань між об’єктами класифікації представити у вигляді діагонально-симетричної квадратної матриці, в головній діагоналі якої стоять нулі, що очевидно, адже відстань кожного об’єкта до самого себе дорівнює нулю
Keywords: автоматична класифікація; транспортна задача