Охорона та захист виборчих прав: співвідношення категорій - Моршинін, Є. В.; Блінова, Г. О. (НТУ ДП, 2022)
Здійснення виборчих прав вимагає впровадження системи законодавчих гарантій [1, с. 98]. В юридичній науковій публіцистиці спостерігається неоднозначність підходів до визначення сутності та співвідношення понять «охорона виборчого права» та «захист виборчого права».
Keywords: виборчі права; судовий захист