Інноваційні технології в засобах зв'язку та телекомунікаціях: виклики та перспективи - Норка, І. В. (My University, 2024)
Сучасні технології в галузі телекомунікацій та зв'язку переживають період надзвичайного розвитку, приводячи до значних змін у нашому суспільстві та економіці. Розвиток у цій сфері має потенціал змінити не лише спосіб, яким ми спілкуємося, але й вплинути на різні аспекти нашого життя, від медицини до транспорту, від освіти до підприємництва. Однією з найважливіших інновацій у галузі телекомунікацій є впровадження технології 5G. Ця технологія, яка вже швидко розгортається у багатьох країнах, відкриває двері до надзвичайних швидкостей передачі даних, покращує надійність зв'язку та забезпечує масштабованість для великої кількості пристроїв, що підключені до мережі одночасно.
Keywords: впровадження технології 5G; телекомунікація; інтернет речі (IoT)