Функційний потенціал градуальні опозиції в ідіолекті Віктора Веретеннікова «Заграва» - Грецький, Ярослав Сергійович; Ігнатьєва, Світлана Євгенівна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Лексичний склад будь-якої мови становить організовану систему, елементи якої (слова, значення) пов’язані різними відношеннями. Дослідження антонімів у художньому тексті – різноаспектна проблема. Науковці по-різному трактують явище антонімії, проте одностайні в спільності ознаки – вказівки на протилежність семантики цих мовних одиниць.
Keywords: "Заграва"; Віктор Веретенніков; лексичний склад