Технічний проект спорудження пошуково-оціночних свердловин Клинцівському золоторудному родовищі Кіровоградської області - Гребенюк Єлізавєта Вячеславівна (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Актуальність роботи полягає в необхідності проведення геологорозвідувальних робіт на золоторудному родовищі з урахуванням сучасних технологій буріння, вимог безпеки та мінімізації впливу на навколишнє середовище. Мета роботи: розробити комплексний підхід до проведення детальної розвідки золоторудного родовища, який забезпечить ефективне отримання геологічних даних при дотриманні норм охорони праці та екологічних стандартів.
Technical design to construct prospecting and evaluation wells at the Klyntsivske gold ore deposit, Kirovohrad region
Keywords: ГЕОЛОГОРОЗВІДУВАЛЬНІ РОБОТИ; ЗОЛОТОРУДНЕ РОДОВИЩЕ; БУРОВІ СВЕРДЛОВИНИ; ОХОРОНА ПРАЦІ; ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА