Розробка електричної частини фотоелектричної станції потужністю 1 МВт - Гончаренко, Юлія Анатоліївна (My University, 2022)
розрахувати електричну частину фотоелектричної станції, зробити порівняння із використанням різного обладнання.
Keywords: фотоелектрична станція, сонячна енергетика