Розробка системи захисту бази даних від несанкціонованого доступу - Станішевскький, Олексій Ігорович (My University, 2021)
Об’єкт розробки: Розробка системи захисту бази даних від несанкціонованого доступу Мета дипломної роботи:Показати як працює захист від несанкціонованого входу у базу даних У вступі йде мова про початок роботи над захистом баз даних від несанкціонованого доступу У пояснювальній записці наведені основні поняття , можливі типи несанкціонованого входу , можливості уникнути їх, методи захисту інформації з бази даних , методи відновлення інформації в базі даних , та було розглянуто систему захисту СУБД Microsoft Access . Практична значимість даної роботи полягає у тому, щоб розкрити методи захисту бази даних
Keywords: БАЗА ДАНИХ, СУБД Microsoft Access, ЗАХИСТ, КОРИСТУВАЧ