Створення сертифікованої аутентифікації відкритих ключів у спеціальних мережах - Сидоренко, Д. М. (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2018)
Об’єкт дослідження: Безпека дпнних у спеціальні мережі Ad-hoc. Предмет дослідження: Необхідність захисту данних при роботі у спеціальних мережах. Мета дипломної роботи: Зменшити вразливість мережі до атак на мережу за допомогою сертифікату аутентифікації. В першому розділі розглядаеться необхідність створення аутентифікації для роботи у спеціальних мережах. В спеціальній частині описуеться створення сертифікату аутентифікації В економічній частині розраховується економічні показники продуктивності запровадження аунтифікації Наукова новизна полягає в вирішенні задачі забезпечення захищеності данних під час їх передачі та обрабки у спеціальних мережах за допомогою створення сертифікації аутентифікації відкритих ключів
Keywords: КРИПТОГРАФІЧНІ СИСТЕМИ ВІДКРИТИХ КЛЮЧІВ; ХЕШ ПАРИ; АУТЕНТИФІКАЦІЯ; ПРИВАТНІ ТА ПУБЛІЧНІ КЛЮЧИ; БЕЗПРОВОДНІ МЕРЕЖІ