Екологічний стан Діївських плавнів - Бакуліна, В. Р.; Малярчук, А. В. (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2019)
В центрі мегаполіса Дніпра розташований унікальний ландшафтний об’єкт–Діївські плавні, які входять у каскад Дніпровських плавнів. Ці плавні мають багату флору й фауну, цікаву історію та потребують охорони.
Keywords: ландшафтний об’єкт; ландшафтный объект; екологічний стан; экологическое состояние; Діївські плавні; Дніпровські плавні