Концепція розвитку електромобілів та супутньої інфраструктури в Україні - Олішевська, В. Є.; Олішевський, Г. С. (My University, 2022)
В роботі проведено дослідження сучасного стану розвитку електромобілів в умовах переходу від автомобілів з двигуном внутрішнього згорання до електромобілів. Визначено вплив електромобілів на розвиток супутньої інфраструктури в Україні.

In work research of modern development of electrocars is conducted in the conditions of transition from cars with a combustion engine to electrocars. Influence of electrocars is certain on development of concomitant infrastructure in Ukraine.
Keywords: розвиток електромобілів; перспективи експлуатації електромобілів; навколишнє середовище