Охорона праці - Голінько В. І. (НТУ «ДП», 2025)
Розглянуто загальні законодавчі й організаційно-правові питання, санітарно-гігієнічні, технічні та профілактичні заходи і засоби, спрямовані на збереження працездатності й здоров’я людини в процесі її трудової діяльності, які становлять основу охорони праці в Україні. Навчальний посібник призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх спеціальностей.
Keywords: санітарно-гігієнічні засоби; санітарно-гігієнічні заходи; технічні заходи; технічні засоби; профілактичні заходи; профілактичні засоби; збереження працездатності; збереження здоров’я; трудова діяльність; охорона праці в Україні; управління охороною праці; правовий захист працівників; соціальний захист працівників