Інформаційна підсистема для організації навчально-спортивної активності - Калядін Владислав Ігорович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Калядіна Владислава Ігоровича академічної групи 126-21-2 ФІТ спеціальності 126 Інформаційні системи та технології. Мета роботи – створити інтелектуальну систему, яка допомагає користувачам покращувати свої навички у різних сферах, включаючи навчання, спорт та особистісний розвиток, шляхом динамічного аналізу дій та інтерактивної взаємодії.
Keywords: інтелектуальний асистент; python; postgresql; навчання; спорт; особистий розвиток; аналіз даних; динамічне коригування