Підвищення ефективності виконання перевезень сталевих труб у пачках за рахунок удосконалення транспортного процесу з заводу до підприємства у м . Д н і п р о . - Погорєльцев, Андрій (НТУ "ДП", 2020)
На сьогоднішній день дуже перспективним видом надання послуг є вантажні перевезення. На сучасному етапі практики у всіх сферах виробничогосподарської діяльності автомобільний транспорт є одним з найважливіших перевізників вантажів. Перелік завдань, що необхідно виконати для розв’язання проблем транспорту: - удосконалення системи збору, аналізу та використання статистичних даних; - виконання програм зміцнення потенціалу органів виконавчої влади в транспортній галузі та продуктивності праці державних службовців (система підготовки персоналу) у зазначеній галузі; - використання кращого світового досвіду для забезпечення розвитку транспортної галузі, підвищення якості та надійності надання транспортнологістичних послуг з урахуванням зовнішньоекономічних і регіональних зв’язків України та на основі комплексного системного підходу до координації роботи всіх видів транспорту та національної транспортної моделі.
Keywords: МАРКЕТИНГ, СТАЛЕВІ ТРУБИ У ПАЧКАХ, ПЕРЕВЕЗЕННЯ, МАРШРУТ, СОБІВАРТІСТЬ, ОПТИМІЗАЦІЯ, ЕКОНОМІЧНИЙ ЕФЕКТ, ТРАНСПОРТНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ