«Тиха дипломатія» малих держав: аналіз посередницької ролі Швейцарії, Австрії та Норвегії у міжнародних конфліктах XXI століття - Богатий Б.А. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Богатого Богдана Артуровича академічної групи 052(м)-24-1 НН ІГСН спеціальності 052 Політологія. Метою даної роботи є проведення комплексного порівняльного аналізу посередницьких моделей "тихої дипломатії" Швейцарії, Австрії та Норвегії для виявлення їхніх спільних та відмінних рис, детермінант, що їх формують, та умов практичної ефективності у міжнародних конфліктах XXI століття.
Keywords: тиха дипломатія; малі держави; міжнародне посередництво; нейтралітет; врегулювання конфліктів; міжнародна безпека; Швейцарія; Австрія; Норвегія