Формування і розвиток кадрово – управлінського потенціалу як організаційної складової виробництва - Кваша, О. С. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2007)
The purpose of this work is research of approaches to forming and use of skilledadministrative potential and determination of ways to the improvement of quality of functioning of administrative potential of enterprises of the Mykolaiv region. in modern terms.

Метою даної роботи є дослідження підходів до формування та використання кадрово- управлінського потенціалу і визначення шляхів до поліпшення якості функціонування управлінського потенціалу підприємств Миколаївської області. в сучасних умовах.
Keywords: розвиток кадрово – управлінського потенціалу; організаційна складова виробництва