Розробка робочого проекту якірної лебідки земснаряду - Лешега Микита Миколайович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Лешеги Микити Миколайовича академічної групи 133-20-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розробка конструкторської документації на якірну лебідку та її компоненти.
Keywords: земснаряд; лебідка якірна; якір; канат; барабан; підшипник.