Засоби індивідуального захисту: типи, вимоги, рекомендації - Голінько, В.І.; Чеберячко, С.І.; Дерюгін, О.В.; Чеберячко, Ю.І.; Радчук, Д.І. (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2021)
Розкрито законодавче та правове регулювання забезпечення засобами індивідуального захисту працюючих, їх класифікація, обґрунтування процедури вибору ЗІЗ, напведені основні характеристики і маркування ЗІЗ.