Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів "ПРАЙМ" на вулиці Миколи Руденка, 60 у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни водяного насосу - Баранюк, Данило Дмитрович (My University, 2023)
Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів "ПРАЙМ" на вулиці Миколи Руденка, 60 у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни водяного насосу
Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів "ПРАЙМ" на вулиці Миколи Руденка, 60 у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни водяного насосу
Keywords: СТО, зона технічного обслуговування, водяний насос, калькуляція собівартості, ергономічні ризики, прайм