Визначення можливого збитку, якого можуть завдати клієнти або співробітники - Пістунов, І. М.; Турчанінова, І. Ю. (My University, 2022)
В умовах економічної взаємодії з новими контрагентами, клієнтами та співробітниками, ми розуміємо, що всі вони можуть свідомо чи несвідомо нести економічний ризик.
Keywords: контрагент; міра ризикованості; кореляційний аналіз впливу економічних факторів