Класифікація видів автентифікації - Діденко, К. О.; Мілінчук, Ю. А. (Видавництво НТУ ДП, 2020)
Постановка проблеми. Атаки на системи автентифікації, на жаль, не рідкісне явище в наш час і багато статей присвячені різноманітним методам, видам та способам автентифікації. Для легшого розуміння кожного з видів, потрібно знати, які методи та способи можна використовувати і які типи протоколів при цьому застосовуються.
Keywords: автентифікація; інтернет атаки