Імітаційне моделювання характеристик кодеків - Малолітній, Владислав Сергійович (My University, 2021)
У роботі розроблено структуру та імітаційну модель найбільш широко застосовуваних кодеків. Виконано модельний експеримент і проведено аналіз результатів.
Keywords: СИСТЕМИ ПЕРЕДАЧІ ДАНИХ, МОДЕЛЬ СИСТЕМИ, ІМІТАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ, МОДУЛЯЦІЯ, МАНІПУЛЯЦІЯ, КОДЕК