Використання механізму соціального замовлення у молодіжній політиці - Резніченко, Ольга (ДРІДУ НАДУ, 2021)
У січні 2019 року було прийнято один з ключових законів у галузі соціального захисту населення – Закон України «Про соціальні послуги», яким визначено основні принципи, напрямки, категорії отримувачів, види та механізми соціальних послуг.
Keywords: молодіжна політика; соціальні послуги