Аналіз проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Новомосковського району Дніпропетровської області - Галаганов, Назар Максимович (My University, 2022)
Об’єктом дослідження даної кваліфікаційної роботи є проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Губинської селищної ради Новомосковського району Дніпропетровської області. Метою кваліфікаційної роботи є аналіз проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Губинської селищної ради Новомосковського району Дніпропетровської області та його процедуру розроблення. У вступі наведено сучасний стан особистого селянського господарства в Україні, соціальна значимість та напрямки розвитку, визначено мету та завдання дипломної роботи. У першому розділі кваліфікаційної роботи виконано аналіз нормативно правових актів й методичних підходів України, щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, та саму процедуру відведення земельної ділянки. Також розглянуто важливі зміни НПА України за останні роки. У другому розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано склад проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. Третій розділ кваліфікаційної роботи складається з аналізу сучасного геодезичного обладнання, яке використовується під час розроблення проекту землеустрою, геодезичних робіт, які виконує інженер-землевпорядник для встановлення меж земельної ділянки та точності виконання цих робіт. Практичне значення роботи полягає у виконаному аналізі нормативно правових актів та їх змін, процедури відведення земельної ділянки, а також у висновках, зроблених за результатами аналізу проекту землеустрою щодо 4 відведення земельної у власність для ведення особистого селянського господарства.
Keywords: ПРОЕКТ ЗЕМЛЕУСТРОЮ, ЗЕМЕЛЬНА ДІЛЯНКА, ОСОБИСТЕ СЕЛЯНСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО, ВЛАСНІСТЬ, GNSS-ПРИЙМАЧ, ВСТАНОВЛЕННЯ МЕЖ.