ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ В ПОЛІТИЧНІЙ РОБОТІ ОУН - СЛОБОДЯНЮК, М.А. (Гуманітарний журнал, 2009)
В статті прослідковується діяльність первинних організацій ОУН на території Дніпропетровської області, спроби опору фашистській окупаційній адміністрації.

The article deals with the activity of the OUN illegal organizations in the Dnipropetrovsk region during the Second World War.
Keywords: Дніпропетровщина, ОУН, окупаційний режим.; Dnipropetrovsk, OUN, occupation regime.