Підвищення безпеки виконання електрогазозварювальних робіт на ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття» - Самойленко Анастасія Олегівна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Самойленко Анастасії Олегівни академічної групи 263-20-1 ІП спеціальності 263 Цивільна безпека. Метою роботи є підвищення безпеки виконання електрогазозварювальних робіт на ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття».
Keywords: електрогазозварювальні роботи; безпека робіт; надзвичайна ситуація; травматизм; охорона праці; небезпечні та шкідливі виробничі фактори