СИЛОВІ ПАРАМЕТРИ ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ - Амоша, Олександр Іванович; Іванов, Є.Т. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2008)
Авторами розглянуто основні теоретичні аспекти виміру продуктивності і інтенсивності праці в різних суспільствах із застосуванням положень епіроніки.

The authors consider main theoretical facets of labour productivity and intensivity in different social formations on the basis of epironics’ principles.
Keywords: ЕКОНОМІЧНА ТЕОРІЯ; ЕКОНОМІЧНЕ ЗРОСТАННЯ