Удосконалення організації процесу складської логістики (за матеріалами ТОВ «Солід») - Дробот, Вікторія Ігорівна (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес удосконалення організації процесу складської логістики. Мета кваліфікаційної роботи полягає у теоретичному обґрунтуванні та розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення організації логістичного процесу. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено організацію логістичної діяльності; розглянуто світовий досвід ефективного здійснення логістичних процесів на підприємствах; визначено ефективність логістичних процесів; досліджено історію виникнення та розвитку ТОВ «Солід»; проаналізовано конкурентне оточення та товарний асортимент підприємства; оцінено організаційну структуру ТОВ «Солід» та систему управління персоналом; проаналізовано фінансово-економічну діяльність ТОВ «Солід»; оцінено збутову діяльність ТОВ «Солід» та організацію логістичного процесу; обґрунтовано заходи щодо покращення складської логістики; оцінено ефективність запропонованих заходів
Improvement of the organization of warehouse logistics process (based on the materials of LLC “Solid”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес удосконалення організації процесу складської логістики. Мета кваліфікаційної роботи полягає у теоретичному обґрунтуванні та розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення організації логістичного процесу. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено організацію логістичної діяльності; розглянуто світовий досвід ефективного здійснення логістичних процесів на підприємствах; визначено ефективність логістичних процесів; досліджено історію виникнення та розвитку ТОВ «Солід»; проаналізовано конкурентне оточення та товарний асортимент підприємства; оцінено організаційну структуру ТОВ «Солід» та систему управління персоналом; проаналізовано фінансово-економічну діяльність ТОВ «Солід»; оцінено збутову діяльність ТОВ «Солід» та організацію логістичного процесу; обґрунтовано заходи щодо покращення складської логістики; оцінено ефективність запропонованих заходів
Keywords: ЕФЕКТИВНІСТЬ, ЛАНЦЮГ ПОСТАЧАННЯ, ЛОГІСТИКА, КОНКУРЕНТНЕ СЕРЕДОВИЩЕ, СКЛАДСЬКА ЛОГІСТИКА